Вівторок, 20 серпня 2024 11:04

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення засідання комітету кредиторів ТОВ «Мале впроваджувальне підприємство «РЕЛОС» у справі про банкрутство № 911/2369/20

Керуючись вимогами ст.48, ст.61 Кодексу України з процедур банкрутства, (надалі КУзПБ), наступним повідомляю, що 03.09.2024 року об 12-00 відбудеться засідання комітету кредиторів у справі №911/2369/20 про банкрутство ТОВ «Мале впроваджувальне підприємство «РЕЛОС» за адресою вул. Антоновича, 23-В, м. Київ,з наступним порядком денним:

1. Обрання голови та секретаря засідання комітету кредиторів боржника.

2. Розгляд звітів арбітражного керуючого, виконуючого повноваження ліквідатора ТОВ МВП «РЕЛОС», про роботу в ліквідаційній процедурі за час виконання його повноважень.

3. Розгляд звітів арбітражного керуючого, виконуючого повноваження ліквідатора ТОВ «МВП «Релос», про нарахування та сплату основної грошової винагороди в ліквідаційній процедурі ТОВ «МВП «РЕЛОС» за час виконання його повноважень.

4. Розгляд звітів арбітражного керуючого, виконуючого повноваження ліквідатора ТОВ «МВП «Релос», про понесені витрати за процедурою та відшкодування цих витрат за час виконання його повноважень.

Прошу учасників комітету кредиторів та запрошених осіб підтвердити участь у засіданні комітету кредиторів шляхом направлення листа та документів, що підтверджують повноваження представника, за можливості до 02 вересня 2024 року включно, на електрону адресу арбітражного керуючого Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..