Середа, 22 червня 2022 09:10

Повідомлення про проведення засідання Комітету кредиторів ЗАТ «Молодіжний житловий комплекс «АКАДЕММІСТЕЧКО» по справі № 50/279

Ухвалою Господарського суду м. Києва від 17.08.2021 по справі № 50/279 про банкрутство Закритого акціонерного товариства «Молодіжний житловий комплекс «АКАДЕММІСТЕЧКО» (код ЄДРПОУ 19030959, юридична адреса: площа Святошинська, 1, м. Київ, 03115) керуючим санацією призначено Арбітражного керуючого Іванкова Володимира Миколайовича (свідоцтво № 773 від 15.04.2013, вул. Антоновича, буд. 23-В, м. Київ, 01024).

До керуючого санацією із листом №056/95-1276 від 20.06.2022 про скликання засідання комітету кредиторів звернувся кредитор – Департамент будівництва та житлового забезпечення КМДА, в якому зазначив про необхідність проведення вказаного засідання щодо нагальних питань.

Враховуючи зазначене, вважаю за необхідне скликати засідання комітету кредиторів для розгляду нагальних питань. Керуючись вимогами Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» та враховуючи ту обставину, що боржник за юридичною адресою не знаходиться та власного приміщення не має, прошу членів комітету кредиторів прибути на засідання Комітету, що відбудеться 01 липня 2022 р о 10:00 годині за адресою: м. Київ, вул. Антоновича, буд. 23-В (офіс арбітражного керуючого).           

          Порядок денний:

  1. Розгляд питання охорони будівельного майданчику, а саме - визначення шляхів фінансування охорони.
  2. Розгляд питання добудови інвестором, який подав відповідне клопотання на попередньому засіданні.
  3. Розгляд питання продовження договору оренди земельної делянки, та шляхи фінансування сплати орендної плати.
  4. Розгляд питання щодо створення фонду фінансування поточних витрат та оплати керуючому санацією.
  5. Розгляд питання подальших кроків, щодо добудови комплексу з урахуванням введення військового стану в Україні.
  6. Розгляд питання доцільності продовження процедури санації боржника.

          Окремо повідомляємо про необхідність дотримання карантинних заходів під час засідання Комітету Кредиторів та про те, що на засіданні буде здійснюватися відео та аудіофіксація.

          Дане повідомлення та всі подальші повідомлення й оголошення щодо справи № 50/279 публікуються на офіційному веб-сайті арбітражного керуючого Іванкова В. М. за посиланням https://ivankov.com/ у розділі «Офіційні оголошення».

Керуючий санацією                                                  Володимир ІВАНКОВ