Вівторок, 02 листопада 2021 13:26

Про заходи протидії розповсюдженню вірусної інфекції

Н А К А З № 01-аг

м. Київ,  01 листопада 2021 року

Відповідно до п. 23 ст.1 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» та відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" (із змінами)від 20 травня 2020 року № 392 "Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів"від 22 липня 2020 року № 641 "Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2"постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 "Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, продовженням Урядом карантину в Україні до 31 грудня 2021 року з метою запобігання розповсюдженню особливо небезпечного вірусного захворювання

Н А К А З У Ю :

1. У період з 01 листопада 2021 року по 31 грудня 2021 року встановити особливий режим роботи арбітражного керуючого з відвідувачами, а саме:

-       обмежити допуск до офісу арбітражного керуючого відвідувачів, представників поштових служб та служб доставки;

-       заборонити допуск до офісу відвідувачів, представників поштових служб та служб доставки, які мають ознаки респіраторних захворювань;

-       припинити особистий прийом громадян арбітражним керуючим;

-       рекомендувати подання документів на ім’я арбітражного керуючого Іванкова В.М. засобами поштового зв’язку або шляхом направлення на офіційну електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.3. Організувати регулярне вологе прибирання офісного приміщення, оброблення робочих поверхонь, стільниць та дверних ручок спеціальними засобами для чищення. 

2. Організувати регулярне вологе прибирання офісного приміщення, оброблення робочих поверхонь, стільниць та дверних ручок спеціальними засобами для чищення.

3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

4. Оприлюднити даний наказ на сайті арбітражного керуючого за посиланням https://www.ivankov.com/news в розділі «Офіційні оголошення».