Вівторок, 20 липня 2021 13:07

Повідомлення про проведення зборів кредиторів та комітету кредиторів ВАТ «Український концерн хмелярства «Укрхміль» у справі №4/5007/33-Б/11 про банкрутство

На вимогу кредитора ВАТ «УКХ «Укрхміль» - ТОВ «Статус Дрім», керуючись ст.48 Кодексу України з процедур банкрутства, наступним повідомляю Вас, що збори кредиторів та комітет кредиторів ВАТ «УКХ «Укрхміль» відбудуться 30 липня 2021 року, початок об 11 годині 00 хвилин за адресою: м. Житомир, вул. Перемоги, 8.

Порядок денний засідання зборів кредиторів ВАТ «УКХ «Укрхміль»:

  1. Визначення кількісного складу та обрання членів комітету кредиторів ВАТ «УКХ «Укрхміль»;
  2. Відсторонення арбітражного керуючого Іванкова В.М. від виконання повноважень ліквідатора ВАТ «УКХ «Укрхміль» та припинення його повноважень як ліквідатора ВАТ «УКХ «Укрхміль»;
  3. Обрання кандидатури арбітражного керуючого на призначення ліквідатором ВАТ «УКХ «Укрхміль».

Порядок денний засідання комітету кредиторів ВАТ «УКХ «Укрхміль»:

  1. Обрання голови комітету кредиторів ВАТ «УКХ «Укрхміль»;
  2. Звернення до господарського суду з клопотанням про відсторонення арбітражного керуючого Іванкова В.М. від виконання повноважень ліквідатора ВАТ «УКХ «Укрхміль» та припинення його повноважень як ліквідатора ВАТ «УКХ «Укрхміль», а також про призначення іншого арбітражного керуючого, обраного зборами кредиторів, ліквідатором у справі про банкрутство ВАТ «УКХ «Укрхміль».

У зв’язку з вищенаведеним прошу Вас направити свого представника з довіреністю для участі у зборах кредиторів та комітеті кредиторів ВАТ «УКХ «Укрхміль».

Також звертаю Вашу увагу на необхідність наявності у представника оригіналу та/або копії документів, що посвідчує його особу, та документ, що посвідчує його повноваження щодо участі у зборах кредиторів та комітеті кредиторів ВАТ «УКХ «Укрхміль».

У випадку наявності будь-яких питань з приводу комітету кредиторів прошу звертатися за телефоном:

+38 (067) 238 53 02  або  +38 (098) 617 43 12