Четвер, 26 квітня 2018 15:12

Повідомлення про скликання зборів Комітету кредиторів Державного підприємства Міністерства оборони України «Київський завод «Ремдизель» по справі № 43/329

Постановою Господарського суду м. Києва від 07.12.2011 року по справі № 43/329 про банкрутство Державного підприємства Міністерства оборони України «Київський завод «Ремдизель» (код ЄДРПОУ 08247289) останнього визнано банкрутом, відкрита ліквідаційна процедура.

Ухвалою Господарського суду м. Києва від 28 жовтня 2014 року по справі № 43/329 про банкрутство Державного підприємства Міністерства оборони України «Київський завод «Ремдизель» обов’язки ліквідатора покладено на Арбітражного керуючого Іванкова Володимира Миколайовича (свідоцтво № 773 від 15.04.2013 р.).

У справі про банкрутство виникли питання які необхідно поставити на розгляд Комітету кредиторів банкрута для вирішення подальшого ходу ліквідаційної процедури.

Згідно вимог Закону про банкрутство збори кредиторів (комітету кредиторів) можуть скликатися арбітражним керуючим за його ініціативою.

Враховуючи вищевикладене, керуючись вказівками вимог Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» та ту обставину, що боржник за юридичною адресою не знаходиться та власного приміщення не має, засідання Комітету кредиторів відбудеться «11» травня2018 року о 15:00 годині за адресою: м. Київ, вул. Антоновича, буд. 23-В (офіс арбітражного керуючого).

Порядок денний:

  1. Про продовження строку ліквідаційної процедури ДП МОУ «Київський завод «Ремдизель».
  2. Про затвердження грошової винагороди арбітражного керуючого, порядок її виплати та створення фонду авансування витрат в ліквідаційній процедурі ДП МОУ «Київський завод «Ремдизель».

Просимо, забезпечити присутність Вашого керівника або відповідним чином уповноваженого представника (повноваження представника повинні підтверджуватись відповідною довіреністю).