Вівторок, 26 вересня 2017 13:26

До уваги працівників ЗАТ «Рівненський ливарний завод» перед якими існує заборгованість по заробітній платі

Арбітражний керуючий – ліквідатор ЗАТ «Рівненський ливарний завод» (код ЄДРПОУ 30606056) Іванков Володимир Миколайович, в черговий раз, проводить пошук колишніх працівників, які були звільнені в зв’язку з ліквідацією товариства та мають невиплачену заборгованість із заробітної плати та кредиторів, які заявлялись по справі про банкрутство ЗАТ «Рівненський ливарний завод».

Пошук колишніх працівників та кредиторів ЗАТ «Рівненський ливарний завод» проводиться з метою погашення заборгованості із заробітної плати включеної до другої черги вимог.

Заяви щодо погашення заборгованості та банківські реквізити для перерахування коштів приймаються ліквідатором до 10 жовтня 2017 року.

Прошу колишніх працівників підприємства, вимоги яких внесено до реєстру вимог кредиторів, надіслати на адресу ліквідатора лист-повідомлення в якому обов’язково вказати:

  • Розрахунковий рахунок
  • Банк отримувача
  • МФО банку
  • Адреса банку
  • Ваш особистий ідентифікаційний номер.

Прошу звернути увагу – для уникнення зловживань та шахрайства лист повинен бути підписаний особисто заявником або особою повноваження якої підтверджені відповідними документами, засвідченими нотаріально з вказівкою на зворотній стороні контактний номер телефону.

Інформацію щодо вказаних виплат можна отримати за адресою: вул. Антоновича, буд. 23-В, м. Київ, 01004, за телефонами (044)501-02-01, (067) 463-72-02(режим роботи Пн-Вт-Ср-Чт-Пт: з 10:00 до 16:00, Сб-Нд: вихідний ) та на офіційному сайті www.ivankov.com.