Понеділок, 05 грудня 2016 14:40

Повідомлення про проведення зборів Комітету кредиторів ЗАТ «Рівненський ливарний завод» по справі № 5019/2862/11

Відповідно до вимог ЗУ «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» Збори кредиторів у провадженні у справі про банкрутство скликаються арбітражним керуючим за його ініціативою, за ініціативою комітету кредиторів чи інших кредиторів, сума вимог яких становить не менше ніж третину всіх вимог, внесених до реєстру вимог кредиторів, або за ініціативою однієї третини кількості голосів кредиторів. Збори кредиторів на вимогу комітету кредиторів або окремих кредиторів скликаються арбітражним керуючим (розпорядником майна, керуючим санацією, ліквідатором) та проводяться протягом двох тижнів з дня надходження письмової вимоги про їх скликання. Збори кредиторів проводяться за місцезнаходженням боржника.

У зв’язку із зазначеними положеннями Закону, питаннями які виникли під час ліквідації боржника та вимогою ТОВ «Фірма «Восток» про скликання зборів комітету кредиторів, відповідно скликаю  збори комітету кредиторів у встановлені законом строки та прошу:

  • забезпечити явку повноважного представника на Збори Комітету кредиторів, які відбудуться 15 грудня 2016 року об 12:00 годині за адресою: Рівненська область, с.Городок, вул. Штейнегеля Барона, 4а (адміністративна будівля, центральний вхід).

Питання порядку денного запропоновані головою комітету кредиторів та ліквідатором:

  1. Про реалізацію рішення комітету кредиторів про укладання мирової угоди в межах ліквідаційної процедури ЗАТ «Рівненський ливарний завод».
  2. Звіт ліквідатора щодо дій із продажу майна ЗАТ «Рівненський ливарний завод» в межах ліквідаційної процедури.
  3. Про затвердження поточних витрат ліквідатора ЗАТ «Рівненський ливарний завод» в межах ліквідаційної процедури.