Вівторок, 20 вересня 2016 11:03

Повідомлення про проведення зборів Комітету кредиторів ЗАТ «Рівненський ливарний завод» по справі № 5019/2862/11

Відповідно до вимог ЗУ «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» Збори кредиторів у провадженні у справі про банкрутство скликаються арбітражним керуючим за його ініціативою, за ініціативою комітету кредиторів чи інших кредиторів, сума вимог яких становить не менше ніж третину всіх вимог, внесених до реєстру вимог кредиторів, або за ініціативою однієї третини кількості голосів кредиторів. Збори кредиторів на вимогу комітету кредиторів або окремих кредиторів скликаються арбітражним керуючим (розпорядником майна, керуючим санацією, ліквідатором) та проводяться протягом двох тижнів з дня надходження письмової вимоги про їх скликання. Збори кредиторів проводяться за місцезнаходженням боржника.

У зв’язку з питаннями які виникли під час ліквідації боржника та надходженням від Голови комітету кредиторів вимоги про проведення зборів комітету кредиторів прошу:

  • забезпечити явку повноважного представника на Збори Комітету кредиторів ЗАТ «РЛЗ», які відбудуться 28 вересня 2016 року об 13:00 годині за адресою: Рівненська область, с.Городок, вул.Штейнегеля Барона, 4а   (адміністративна будівля, центральний вхід).

Питання порядку денного:

  1. Звіт ліквідатора ЗАТ «РЛЗ» щодо виконання ліквідаційної процедури.
  2. Про укладання мирової угоди в межах ліквідаційної процедури ЗАТ «РЛЗ».
  3. Виділення коштів на ремонт будівель віднесених до підстанції та обслуговування трансформаторних елементів.

Ініціатора скликання зборів, ТОВ «Фірма «Восток», просимо направити членам комітету кредиторів  та ліквідатору проект мирової угоди яка пропонується для обговорення та затвердження.

Для прискорення документообігу проект прошу направити на мою офіційну електронну адресу:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

При отриманні проекту на електронну адресу він буде направлений на електронні адреси членів комітету кредиторів.