Понеділок, 18 липня 2016 10:56

Оголошення про проведення тендеру (конкурсу) з визначення спеціалізованих організацій для продажу майна у справі про банкрутство

Арбітражний керуючий (ліквідатор ЗАТ «Рівненський ливарний завод») Іванков Володимир Миколайович, оголошує про проведення тендеру (конкурсу) з визначення спеціалізованих організацій для продажу майна в справі № 5019/2862/11 про банкрутство ЗАТ «Рівненський ливарний завод».

До участі в тендері (конкурсі) допускаються юридичні та фізичні особи, що відповідають наступним вимогам:

  1. Мають право здійснювати реалізацію майна банкрута шляхом проведення аукціонів та (або) електронних торгів;
  2. Наявність досвіду роботи не менше трьох років у цій чи аналогічній сфері діяльності;
  3. Мають у власності або користуванні належним чином обладнане приміщення для проведення аукціонів/торгів;
  4. Загальна вартість реалізованого майна банкрутів за останній рік діяльності становить не менше 5 000 000,00 (п’яти мільйонів гривень нуль копійок) гривень.

Для участі в тендері (конкурсі) претендент подає наступні документи:

  1. Заяву про участь у тендері (конкурсі) із зазначенням назви претендента, який виявив бажання брати участь у тендері (конкурсі), реквізитів (адреси, телефону, телефаксу), юридичного статусу організації, складу керівництва (прізвище, посада), чисельності працівників, та їх спеціалізації;
  2. Копії установчих документів, засвідчені підписом керівника та затверджені печаткою організації;
  3. Обґрунтовану інформацію, щодо технічних можливостей для забезпечення організації реалізації майна в провадженні у справі про банкрутство.
  4. Довідку щодо результатів здійснення діяльності з реалізації майна банкрутів шляхом проведення аукціонів/торгів протягом останнього року та відсутності протягом даного періоду під час здійснення такої діяльності порушень вимог чинного законодавства;
  5. Довідку про розмір винагороди за проведення аукціонів інші документи та довідки (за бажанням претендента).

У разі подання неповного комплекту документів, чи подання документів після встановленого кінцевого терміну або подання недостовірних відомостей, заяви на участь у тендері (конкурсі) не розглядаються.

Заяви та документи для участі в тендері (конкурсі) приймаються до 28.07.2016 року включно в робочі дні з 09 год.00 хв. до 17 год.00 хв. за адресою: 01004, м. Київ, вул. Антоновича, 23-В.

Відкриття тендерних пропозицій та визначення переможця/переможців тендеру (конкурсу) відбудеться 29.07.2016 року о 09 год. 00 хв. за адресою: 01004, м. Київ, вул. Антоновича, 23-В.

За додатковою інформацією звертайтесь за тел. 067 463 72 02