Субота, 12 березня 2016 10:51

Повідомлення про проведення зборів Комітету кредиторів ЗАТ «Рівненський ливарний завод» по справі № 5019/2862/11

Відповідно до вимог ЗУ «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» Збори кредиторів у провадженні у справі про банкрутство скликаються арбітражним керуючим за його ініціативою, за ініціативою комітету кредиторів чи інших кредиторів, сума вимог яких становить не менше ніж третину всіх вимог, внесених до реєстру вимог кредиторів, або за ініціативою однієї третини кількості голосів кредиторів. Збори кредиторів на вимогу комітету кредиторів або окремих кредиторів скликаються арбітражним керуючим (розпорядником майна, керуючим санацією, ліквідатором) та проводяться протягом двох тижнів з дня надходження письмової вимоги про їх скликання. Збори кредиторів проводяться за місцезнаходженням боржника.

         У зв’язку з надходженнямвід Голови комітету кредиторів вимоги про проведення зборів комітету кредиторів прошу:

- забезпечити явку повноважних представників членів Комітету кредиторів ЗАТ «РЛЗ»  на Збори Комітету кредиторів, які відбудуться 21 березня 2016 року об 11:00 годині за адресою: Рівненська область, с. Городок, вул. Штейнгеля Барона, 4а   (адміністративна будівля, центральний вхід).

Основні питання порядку денного (зазначені у вимозі голови комітету кредиторів):

  1. Розгляд звіту ліквідатора ЗАТ «РЛЗ» щодо ліквідаційної процедури за період з 07.10.2015 до 01.03.2016, у тому числі:

-          щодо інвентаризації майна ЗАТ «РЛЗ»;

-          щодо судових рішень про повернення майна ЗАТ «РЛЗ»;

-          щодо  участі ЗАТ «РЛЗ» у провадженні по справі про банкрутство ТОВ «Проектно-конструкторське бюро «Українське машинобудівництво».

Члени комітету кредиторів можуть вносити до порядку денного свої питання та пропозиції.